Jubileum 60 jaar Seniorenvereniging Sint Ambrosius

 

1962 is het jaar van de grote treinramp in Harmelen, Roda JC werd opgericht, Sjoukje Dijkstra werd wereldkampioen, Marilyn Monroe ging dood, het brandende zand van Anneke Grönloh klonk uit de jukebox en………………..de Seniorenvereniging Sint Ambrosius in Heel werd opgericht.

Het was de tijd, dat wij nog op school zaten. De twintigers van toen werkten en waren verloofd of hadden trouwplannen. Het begrip seniorenvereniging kenden wij niet.

Nu -2022- is de jeugd van toen de senior van nu. Samen met u willen wij vieren dat onze seniorenvereniging Sint Ambrosius dit jaar 60 jaar bestaat.

Komt u ook?

Op zaterdag 24 september om 17.45 uur is er een heilige mis in de Parochiekerk St. Stephanus ter intentie van de levende en overleden leden van onze vereniging.

Dinsdag 27 september om 13.30 uur is er een gezellige middag met een hapje en een drankje in Cultureel Centrum Don Bosco. Hier treden voor ons op de Fuchsia’s van de toneelvereniging “Spot-Licht” uit Haelen. De twee dames spelen parodieën op bekende liedjes. Ze worden geassisteerd door een niet al te snuggere technicus.

De eigen bijdrage voor deze gezellige middag bedraagt €5,00 per persoon U kunt dit bedrag voor 21 september overmaken op rekening NL55RABO 0119 6950 30 t.n.v. Seniorenvereniging St Ambrosius.

U kunt zich voor deze middag opgeven door de aanmeldingsstrook uit de nieuwsbrief jul/aug, in te vullen en deze te deponeren in de brievenbus van Ger Verlaek op Sterplein 1. Een email naar secretaris.kboheel@gmail.com kan ook.