Procedure voor aanmelden Eetpunt HeeLekker gewijzigt!!!!!.

 

 

Wat is er nu gezelliger dan een gezamenlijke maaltijd samen met andere senioren.

Komt u ook eens proberen?  U zult er geen spijt van krijgen.

Het is een reuze gezellige bijeenkomst met een eenvoudige doch smakelijke maaltijd, bestaande uit:

Voorgerecht, Hoofdgerecht en een lekker toetje.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten!

De koks van HeeLekker gaan elke 2e woensdag van de maand, weer voor u aan de slag om een lekkere maaltijd te bereiden. De doelgroep waarvoor wordt gekookt is vanaf oktober uitgebreid: iedere senior uit Heel, Panheel, Wessem, Pol, Osen en Beegden is welkom. Lidmaatschap van de seniorenvereniging is geen vereiste meer.

De 2e woensdag van de maand wordt een EETPUNT, voor iedereen toegankelijk, mits aangemeld. Wij starten om 13.00 uur!

Geef u op via de gebruikelijke antwoordstrook in onze nieuwsbrief of per e-mail bij Wiel Derkx, Heerbaan 64 Heel; wlam.derkx@kpnmail.nl.

De aanmeldprocedure is uitgebreid: Er komt naast een bon in de Nieuwsbrief  een Centraal Aanmeldpunt via Cultureel Centrum Don Bosco:
Telefoon 0475 – 57 17 11 of
E-mail: info@ccdonbosco.nl

AANMELDEN IS VERPLICHT! Wij moeten helaas constateren, dat de laatste keren deelnemers aanschuiven ZONDER ZICH AAN TE MELDEN. Dat is voor de organisatoren én Don Bosco een groot probleem: stoelen/tafels moeten op het laatste moment worden bijgeschoven en dikwijls moet er eten “bijgemaakt” worden, er wordt immers gerekend op het aantal deelnemers, dat zich van tevoren heeft opgegeven, DUS GEEFT U ZICH VANTEVOREN OP!!!!

Er geldt voorlopig een maximum van 30 personen, dus meldt u tijdig aan en het is dus mogelijk een kennis te vragen om mee te komen. De prijs bedraagt € 10,00 per persoon, exclusief de gebruikte drank. Afrekenen doet u bij Don Bosco contant of via PIN.