Dringend vrijwilligers  gevraagd!

 

Vacaturebank

Binnen of buiten de vereniging zijn wij op zoek naar mensen (mannen en/of vrouwen), die actief willen bijdragen aan verenigingsactiviteiten. Doordat mensen (vanwege leeftijd) stoppen met hun huidige activiteiten, zijn wij dringend op zoek naar:

  • Iemand, die als backup kan functioneren van de huidige webmaster, die de internet pagina’s van onze afdeling beheert en maandelijks bijwerkt (per direct).
  • 2 mensen, die de werkgroep “Wandelen en Fietsen” komen versterken, teneinde gedurende de zomermaanden de wekelijkse fietstochten uit te zetten, te begeleiden en ook de “pleisterplaatsen” voor koffie en vlaai te regelen (per direct).

Inlichtingen over de gevraagde functies kunt u verkrijgen via ons secretariaat: Ger Verlaek, Sterplein 1, Heel e-mail: secretaris.kboheel@gmail.com of eventueel de andere Bestuursleden. Reacties graag aan het Secretariaat.