WOENSDAG 8 februari SNERTWANDELING

Op woensdag 8 februari 2023 staan de koks van HeeLekker klaar om voor u een winterse lekkernij te bereiden. iedere senior uit Heel, Panheel, Wessem, Pol, Osen en Beegden is welkom. Lidmaatschap van de seniorenvereniging is geen vereiste meer. De 2e woensdag van de maand is een EETPUNT, voor iedereen toegankelijk, mits aangemeld.

Er zullen op deze datum meer mensen komen eten, want de deelnemers van de wandelgroep hebben op deze woensdag een fikse wandeltocht gemaakt. Deze wandeling is uitgezet door Jos Janssen. Na afloop hebben ze trek in een stevig bord soep met een flink stuk balkenbrij of iets dergelijks. De kokkerelgroep maakt deze keer voor iedere gast, wandelaar of niet, voedzame erwtensoep met worst en balkenbrij! Kosten voor deze soep + balkenbrij € 7,50 p.p. Let op: we eten om 12.30 u. (Deze keer dus niet om 13.00 u.!)
Geef u op via de gebruikelijke antwoordstrook of per e-mail bij Wiel Derkx, Heerbaan 64 Heel; wlam.derkx@kpnmail.nl.
De wandelaars kunnen zich opgeven voor de erwtensoep bij Tjeu Brouns, Heerbaan 53 Heel.

De aanmeldprocedure is uitgebreid: Er is naast een bon in de Nieuwsbrief  ook nog een Centraal Aanmeldpunt via Cultureel Centrum Don Bosco: Telefoon 0475 – 57 17 11 of E-mail: info@ccdonbosco.nl

AANMELDEN IS VERPLICHT! Wij moeten helaas constateren, dat de laatste keren deelnemers aanschuiven ZONDER ZICH AAN TE MELDEN. Dat is voor de organisatoren én Don Bosco een groot probleem: stoelen/tafels moeten op het laatste moment worden bijgeschoven en dikwijls moet er eten “bijgemaakt” worden, er wordt immers gerekend op het aantal deelnemers, dat zich van tevoren heeft opgegeven, DUS GEEFT U ZICH VAN TE VOREN OP!!!!

Meldt u tijdig aan en het is ook mogelijk een kennis te vragen om mee te komen. De prijs bedraagt € 7,50 per persoon, exclusief de gebruikte drank. Afrekenen doet u bij Don Bosco contant of via PIN.