Belastingservice voor onze leden

Belangrijke mededeling over KBO Belastingservice

Dit jaar kunt u uw belastingaangifte van 2022 door ons laten invullen. Belangrijk is dat u zich tijdig bij ons aanmeldt om uw aangifte te laten verzorgen. We werken met het aangifteprogramma van de belastingdienst. Elke persoon heeft een machtigingscode. Bent u voor ons nieuw, dan dient u die code zelf aan te vragen. Hebt u hulp nodig om deze aan te vragen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Leden die de aangifte vorig jaar door ons hebben laten verzorgen, krijgen de machtigingscode automatisch toegestuurd door de Belastingdienst.

AANMELDEN via Dhr. Har Basten, tel. 0475-572552 of mevr. Henriëtte Rutten, tel. 0475-572129.
Na aanmelding krijgt u van ons een afspraakbevestiging, waarin staat welke gegevens we nodig hebben voor het doen van de aangifte. Handig dat u deze gegevens tijdig verzamelt en op de afspraak meebrengt. Wij nemen na aanmelding contact met u op voor het maken van een afspraak. De invullocatie is weer in het parochiecentrum  Mgr. Savelbergweg 93A in Heel. 

Graag zo spoedig mogelijk contact opnemen met:
Dhr. Har Basten, tel. 0475-572552 of mevr. Henriëtte Rutten, tel. 0475-572129