Noodoproep

In het nog lopende fietsseizoen zijn er door ziekte drie (van de vijf) personen van de werkgroep voor langere tijd uitgevallen. Ook is er een aantal fietsers door ziekte  voor kortere of langere tijd uitgeschakeld  wij wensen de werkgroep leden en alle andere fietsers heel veel sterkte en een spoedig  herstel.

Wij komen door het wegvallen van de werkgroep leden in de knel maar met behulp van enkele (tijdelijke) invallers kunnen wij dit fietsseizoen nog afmaken.

Dat betekent wel dat er voor het volgende fietsseizoen zeker 2 personen nieuw bij de werkgroep moeten komen, die op toerbeurt routes gaan uitzetten. Als dat niet gebeurt, dan staat het voortbestaan van deze leuke- en drukbezochte activiteit op losse schroeven: het wekelijkse fietsen is dan voor volgend seizoen helaas niet meer te organiseren!!  Nieuwkomers hoeven geen lid te zijn van KBO Heel.

Aanmelden en/of info via het secretariaat van KBO Heel:  secretaris.kboheel@gmail.com

Naar aanleiding van het hierboven genoemde probleem gaat de aangekondigde lunchfietstocht voor 30 augustus niet door dit wordt een 40 KM tocht.

De werkgroep wandelen fietsen.