Even voorstellen. Nieuw bestuurslid / Ouderen Adviseur van de KBO-Afdeling Heel

Beste leden van ‘Seniorenvereniging St Ambrosius’ Heel, ik zal mij kort even voorstellen:
Mijn naam is Martien Visschers, ben geboren en getogen in Eindhoven. Maar ben al meer dan 13 jaar woonachtig in het mooie dorp Heel in midden Limburg. Ik ben inmiddels alweer bijna 3 jaar geleden gestopt met werken na ruim 41 jaar werkzaam te zijn geweest. Gaandeweg dat ik gestopt ben met werken kwam langzaam aan het bewustzijn bij mij dat ik wel tijd overheb, die ik met mijn hobby’s fotografie, modelbouw, fietsen en onze hond Dorus niet helemaal gevuld krijg.

Nu kwam toevalligerwijs ‘St Ambrosius’ op mijn pad, waar men kandidaten zocht om het bestuur te komen versterken, Misschien iets voor mij dacht ik. Zo kan ik iets betekenen voor de samenleving en de medemens, dit is mooi en dankbaar werk dacht ik bij mezelf. Ik heb dit toen kenbaar gemaakt bij het bestuur van St. Ambrosius, en van het een kwam het ander.

Komende tijd ga ik daarom ook de opleiding volgen tot Ouderen Adviseur waar ik tot einde van dit jaar ongeveer mee bezig zal zijn, hierdoor kan ik nog meer voor de medemens betekenen, en helpen met veel hulpvragen. 

Martien Visschers , telefoon 0475-557528