Even voorstellen. Nieuw bestuurslid Carla Coenen – Donkers

Mijn naam is Carla Coenen – Donkers.
Sinds kort zit ik in het bestuur van KBO Heel. Ik woon nu  4 jaar in Heel.
Wat mij opvalt is dat het een levendig dorp is met veel verenigingen en muziekgroepen.
Wij hebben 42 jaar in de Noordoostpolder gewoond en altijd de stille wens gehad om terug te keren naar het zuiden. Na onze pensionering hebben we die stap gezet in 2019. In mijn ‘werkend’ leven heb ik 28 jaar gitaarles gegeven in Marknesse. Ik had een eigen Gitaarschool. Nog altijd speel ik gitaar, oa in een groot gitaarorkest. In de avonduren heb ik ‘Levensbeschouwing Kunst en Cultuur’ gestudeerd aan de Hogeschool in Amsterdam.
Nu vind ik het belangrijk om iets te kunnen bijdragen aan het welzijn van senioren. Activiteiten organiseren die mensen met elkaar in contact brengen. Omdat ik vaak bij mijn kleinkinderen in Rotterdam ben, zal het niet altijd lukken om overal aan deel te nemen. Maar mijn levensvisie is; ‘alle beetjes helpen’.

In deze tijd, in deze wereld, vind ik het belangrijk dat we oog hebben voor elkaar, in de buurt, vereniging of dorp.

Hartelijke groet, Carla