Rabo Clubsupport 2024; Stem op ons vanaf 2 sept 2024

Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Een initiatief waarbij lokale banken coöperatief dividend teruggeven aan de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden. Rabo ClubSupport geeft landelijke aandacht aan deze mooie initiatieven bij verenigingen en stichtingen. Zo versterken we de lokale samenleving.
Leden beslissen.
De leden van de Rabo bank bepalen hoe het beschikbare bedrag verdeeld wordt door hun stem uit te brengen op de club(s) van hun voorkeur. Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 2 tot 24 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen.
U kunt onze Seniorenvereniging en De Zonnebloem financieel steunen door op beide verenigingen te stemmen. Alvast hartelijk dank.
Bent u lid van de Rabobank?
Dit kunt u controleren in de Rabobank App: kies na het inloggen rechtsonder op Instellingen, klik dan op Mijn Lidmaatschap en u ziet meteen of u lid bent. Ook kunt u hier direct (gratis) lid worden.