Hier vind u alles over sport, cultuur en welzijn in Maasgouw op één plek.

Welkom in Maasgouw

Welkom op meedoenmaasgouw.nl

Hier vind je alles over sport, cultuur en welzijn in Maasgouw op 1 plek. Als je de agenda bekijkt, zie je dat je je niet hoeft te vervelen! Vrijwilliger nodig of worden? Speciaal daarvoor is er de vacaturebank, onder de knop vrijwilligers.

Hoor je bij een club? Maak dan een profiel aan onder organisaties. Organiseer je een activiteit of event? Vergeet dan niet om die toe te voegen aan de agenda!

Vragen over de website? Neem contact op met Carmen van Wel.kom via c.danko@welkom.nu of op 06-52 56 28 88.

Liever persoonlijk contact? Elke vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur is er een inloopspreekuur in Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil (Suikerdoossingel 49, 6051HN, Maasbracht). Vraag naar Jenny van Wel.kom.