Klusteam zoekt handige Harries

Het klusteam binnen onze seniorenverenging is naarstig op zoek naar uitbreiding van ons team. De leeftijd begint bij ons ook parten te spelen waardoor uitbreiding met jong senioren bloed gewenst is.

Ook  merken wij dat er steeds meer hulp gevraagd wordt voor tuin werkzaamheden , klussen in en rondom het huis en in de IT sector zoals computer-tablet-telefoon-televisie. Voor tuin werkzaamheden hebben wij onvoldoende capaciteit /mankracht om alle hulpzoekenden snel en adequaat te kunnen helpen.

Soms moeten wij  aanvullende hulp van buitenaf aanspreken ,waarmee dan extra kosten aan verbonden zijn. Dit willen wij als klusteam zo veel mogelijk vermijden.

Zijn er mensen die interesse hebben en handig zijn in bovenstaande vakgebieden dan zouden wij graag met deze mensen in contact willen komen. Mogelijk kunnen/willen zij ons klusteam komen versterken om zodoende onze senioren weer expertise te kunnen bieden.

Verdere informatie kunt inwinnen of aanmelden bij :

Jan Geraeds, Teggert 10  Heel.
Mob: 0642916935
E mail: jangeraeds@home.nl