Van uw Vrijwillige Ouderen Adviseur

Hulp nodig? Schakel de hulp in van een ervaren adviseur.

Ervaart u moeilijkheden in uw dagelijkse activiteiten en voelt u zich onzeker over het vinden van een oplossing? De vrijwillige ouderen adviseur bij KBO Heel St. Ambrosius, helpt u graag bij het initiëren van het proces om uw probleem op te lossen.

Als u zich in een situatie bevindt waarin u geen vervoer kunt regelen voor uw reguliere bridgeavond of als u geïnteresseerd bent in het ontmoeten van nieuwe mensen, maar niet weet waar u moet beginnen, dan is er een oplossing. Misschien kunt u uw tuin niet meer onderhouden of heeft u hulp nodig bij het ophangen van een schilderij, maar weet u niet zeker bij wie u terecht kunt voor hulp. In deze gevallen kunt u contact met mij opnemen.

Gun jezelf de luxe om een moment te nemen om te pauzeren en na te denken.

Doorgaans fungeert een VOA als een onpartijdige adviseur en biedt hij begeleiding zonder enige banden met de lokale overheid of welzijnsorganisaties. Onze VOA Martien Visschers maakt duidelijk dat hij hulp kan bieden bij het oplossen van een breed scala aan vraagstukken en obstakels. Wanneer individuen contact opnemen met mij, krijgen ze een persoonlijk bezoek in het comfort van hun eigen huis. Ik besteedt de nodige tijd aan het aandachtig luisteren naar uw zorgen, beschikt over kennis van organisaties in de buurt en ik ben goed thuis in de diensten die KBO in verschillende provincies aanbiedt, waardoor effectieve ondersteuning van ouderen wordt gewaarborgd.

Martien Visschers uw Vrijwillige Ouderen Adviseur

telefoon: 0475-557528; email: ouderenadviseur.ambrosius@gmail.com