Grootouderschapsonderzoek Universiteit Tilburg; !!!! Doe mee. !!!!

Beste KBO,

Wij zijn een team onderzoekers aan de Universiteit van Tilburg. Momenteel voeren wij een onderzoek uit naar de ervaring van grootouderschap. Met dit onderzoek willen wij achterhalen en begrijpen wat de effecten van oppassen zijn op het welzijn en cognities/denkfuncties van grootouders. We richten ons daarbij specifiek op grootouders die oppassen op kleinkinderen én werken of vrijwilligerswerk verrichten, omdat er veel overlap is tussen werk- en oppasverantwoordelijkheden.

We weten nog niet veel over de impact van deze dubbele verantwoordelijkheden op de mentale gezondheid en het welzijn van de werkende grootouders. Ons onderzoek heeft als doel om dit beter te begrijpen.

 

Aangezien jullie een vereniging zijn die zich inzetten voor de belangen van ouderen, vroegen we ons af of jullie ons onderzoek zouden kunnen verspreiden. Hieronder zien jullie de link voor inschrijving en in de bijlage staat ook de flyer met meer informatie over het onderzoek. Het zou ons ontzettend helpen als jullie de mogelijkheid hebben om ouderen te bereiken voor ons onderzoek.

https://linktr.ee/grootouders.

Hartelijk dank voor jullie tijd en overweging. We horen graag van jullie!

Met vriendelijke groet,

Julie van der Velden

Flavia Chereches

Nicola Ballhausen

Gabriel Olaru

Dorien Kooij

Yvonne Brehmer